مواد اولیه:
کره: 50 گرم
گشنیز: 50 گرم
پیازچه: 100 گرم
قارچ: 500 گرم
آرد: دو قاشق سوپخوری
شیر: یک و نیم پیمانه
نمک، فلفل و نان تست: به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
طرز تهیه:
* کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا آب شود.
* پیازچه را خرد کرده و با کره کمی تفت میدهیم.
* قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود.
* آرد را افزوده و هم میزنیم.
* شیر را اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود.
* نمک و فلفل را افزوده و در انتها گشنیز خردشده را میریزیم و هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.
* روی هر نان تست یک قاشق غذاخوری از مایه ریخته و کاملاً پخش میکنیم و کمی پنیر پیتزا میریزیم و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا پنیر آب و روی آن طلایی شود.
منبع: مجله آشپزی خانواده سبز